Pages

Friday, February 19, 2010

mendirikan masjid

sepupu belah incik suami punya majlis 'bekwoh'. tengok gambar jelah ek. ada sedikit kemalasan untuk menaiplah.

kecik molek jer pengantinnya

salah masuk majlis ke apa ni. selalu orang time majlis akad nikah, bersopan santun. tapi ini budak... hrmmm. kesnya, dia tidur dari petang sampai ke pukul 8.30. bangun tu terus mengamuk tanak mandi, tanak tukar diapers, tanak tukar baju. maka, seksi pun seksi jelah. makan saman hanya tukar diapers jer. muka pun lap2 dengan wet tissue jer.


abang memang suka bab2 bergambar atas pelamin ni.


bersama isteri sepupu incik suami

gambar ini diambil oleh adi.b irfa.n.

mak dan bapak budak ini sedang menikmati nasi minyak di luar rumah. alih2... dia masuk rumah terus menonong naik bergambar dengan 'pelantan'. dia dengar orang sebut pengantin. dia keluar2 jer cakap dia tengok 'pelantan'

gambar tuan blog wajib adalah walaupun agak kabur di sini. bergaya dengan kurung moden yang baru siap dijahit. kira fresh from oven ler ni. 1st time tau beli kain yang ada unsur2 kaler 'masam'.

4 comments:

.:HalogAmora:. said...

wah! adib ada potential jadi photographer :)

rina said...

hello dear... lama x dengar berita. sihat ke

.:HalogAmora:. said...

sihat. mcm biasa. adib dah besar ye.

rina said...

dah std 2 dia skang...

 

Blog Template by YummyLolly.com