Pages

Friday, July 20, 2007

Cik Mat Poyo

Pagi tadi ambik mini muffin yang K. sarah buat. Suruh Adib bawak sikit pegi jamu kawan2 & cikgu2 kat sekolah.

Aku sms cikgu dia suruh bagi sorang satu sebab muffin tu K.Sarah pakced 4 biji dalam 1 plastik. Takut dia bagi sorang 1 plastik... mana nak cukup.

Cikgu dia reply " Ooo patutla sampai jer terus bagi kat Imah, dia cakpa mama bagi cikgu. Kawan dia sume dah dapat satu sorang tapi dis suh kawan dia nyanyi happy bday untuk dia dulu... he he he"

Cikgu dia cek rekod... bulan 12 birthday mamat ni. Mesti dah tak sabar nak sambut birthday sebab bulan ni ada 5 orang sambut birthday kat sekolah. Adib Irfan memang takde peluang nak sambut birthday dengan kawan2 kat sekolah sebab birthday dia masa cuti penggal sekolah.

Adeiii sungguh poyo itu budak kecik.

2 comments:

.:HalogAmora:. said...

adib bukan poyo rina.. dia panjang akai! ske aunty.

wan said...

lawak adib.. ok lagi cik mat poyo dari cik mat poi aka CMP.. adeii..

 

Blog Template by YummyLolly.com