Pages

Saturday, August 09, 2008

Takde Rezeki

Uwaaa...

Handphone aku hilang. Ntah tercicir kat mana.
Last aku pakai dalam kereta nak pergi 'bekwoh' Tinta.
Lepas jawab panggilan aku start enjin.
Lantas handphone aku letak atas riba.

2 jam kemudian.
Dah sampai balik rumah.
Baru teringat handphone.
Selongkar dalam handbag.

Uwaaa...

Dalam tu macam2 ada.
Dari no. tel, gambar2, address, ucapan2 masa aku beranakkan Auni Damia, resepi2, no.2 account yang aku selalu transfer duit dan beribu2 info lagilah dalam inbox, my document folder.

Dah ler aku langsung tak pernah nak mem'back-up' semua info2 tu.


Nota Kesiankanlah Aku...
Siapa saja yang baca blog ni... dan ada no. handphone aku... sudilah kiranya korang emailkan no. korang ke email... intan.surina@gmail.com ataupun email ofis aku. Terima kasih banyak2. Kalau nak hantar sms ke buat missed call ke... boleh jugak. Tapi lepas hari Selasalah sebab by Tuesday baru aku boleh collect my new simcard.


3 comments:

.:HalogAmora:. said...

la....cian! mmg kene beli hp baru nih.

matabulat said...

laaa..sian nya ko rina..anyway..ada la alasan utk beli hp baru ni..hehehee

- tety - said...

sakit jiwa kalo hp ilang nih... time hp x de batt pun dah jiwa kacau.. lg la kalo hilang.... :(

 

Blog Template by YummyLolly.com