Pages

Wednesday, August 27, 2008

Auni Damia

- cakap boleh tahan banyak... tp sudah semestinya ambik yang hujung2 jelah.
- makan makin kurang.
- manja kededek
- susah betul nak salam orang.
- x reti kiss. suruh kiss mesti dia kasi pipi dia jer.
- pandai bukak baju dan seluar sendiri.
- seluar dah oklah boleh pakai seniri walaupun terbalik depan belakang.
- pakai baju seniri masih belum berjaya lagi.
- nak minum air mesti nak pakai sudu. sbb lps tu boleh main masak2.
- suka makan seniri. tak mainlah suap2 ni.
- lauk favorite dia hanyalah ayam.
- timun pulak sayur favorite dia. makan nasi ngan timun pun dia layan.
- pandai pakai seniri stokin dan kasut. jika nasibnya baik betullah kasut dia pakai. kalau tak kiri ke kanan kanan ke kirilah jawabnya.
- garang boleh tahan jugak.
- tido bukan main lasak.
- susah nak ambik gambar dia tengok camera sekarang ni.
- dah tak berapa suka pakai selipar/kasut dalam rumah.
- lagi suka rambut dibiarkan lepas begitu saje. dah tak suka ikat ke pakai sepit nyepit ni. rimas kot.
- masih takut dengan vacuum cleaner, penyapu dan mop.
- suka giler dengan cat.
- time petang jer mesti mengamuk menjerit2 tanak duk dalam carseat. pagi ok plak.

Itulah serba sedikit pasal Auni Damia di umur 1tahun 7bulan.

3 comments:

KV said...

byk ciri2 tu yg ada kat irdina maisarah. Huhu
mia makin besar makin lawa lah!

cutemiut78 said...

salam singgah.
cute ler auni damia..nama pun best je..

rina said...

kv : biasalah tu... lagi2 doang ni lebih kurang sebayakan.

cutemiut78 : salam. thank you sudi singgah.

 

Blog Template by YummyLolly.com