Pages

Monday, May 05, 2008

Saya budak baru belajar...

Hari ni sampai Khamis Adib Irfan ada exam kat sekolah. Malam tadi aku luangkan masa buat revision matematik & bahasa melayu dengan dia. Malam ni kena buat ulangkaji bahasa inggeris dan bahasa cina plak.

Mudah2an dia dapat buat exam dia dengan OK.

Memang musim budak2 tadika berexamkan sekarang...


6 comments:

maya said...

wahhh!! cayalah adib & mama.. siap buat revision..

mmg musim exam eh? aku x tau lak elman ade exam tak... tapi weekend ni dia ade sukan.. next week lak kene amik buku rekod..

hahahhaha.. dah besar anak kite yer...

.:HalogAmora:. said...

skang kalau ank nk exam dgn mamanye skali kene buat revision. primary school blom lagi...next 2 weeks...

to adib good luck ok.. buat betul2 xoxo

hanis said...

gud luck adib!
haziq blom musim exam tapi musim sports day mcm elman.

azie said...

gud luck adib!

Nana exam next week. Aku lak yg berdebar2...hahaha..poyo kann..


btw..gud luck to anak MJ yg amik exam..

Y Y Katong said...

Good Luck Adibbb, auntie yakin adib sure dpt jawab ngan baikk, mama adib pun rajin tolong adib wat revision

Iman start pekse 16.5 nih, aku pun pulun skrg, sbb ada oral test skali, membaca cerita pendek

Semoga anak2 kita berjaya AMIN...

Lepas pekse, leh cuti sekolahh yahooooooooo!!!

- tety - said...

arini abis la eh adib xm...
danial pun kalo nk ikut mgu nih xm gak, tp kena postponed sbb naik CP... huhu ntah cemane la tuh ngn 2mgu dk pulun main game jek + tgk TV, buku x mo sentuh langsung...

 

Blog Template by YummyLolly.com