Pages

Monday, May 12, 2008

Auni Damia...

... makin 'buah' (lasak)
... makin banyak cakap. selalunya dia ambik yang hujung2
... mkn banyak makan
... makin garang
... suka memanjat
... kuat betul hisap susu. dalam masa x sampai sejam 12oz dia boleh hisap
... makin bijak
... makin susah nak pakai diaper
... lalu jer depan guard house sibuk angkat tangan jugak
... suka tengok lrt. nak2 time pergi rumah mama long dia
... tanak duk dalam carseat kalau bukan aku yang bwk kereta. sibuk suruh 'kak' (bukak lock)
... sibuk tarik 'chi' (kerusi) kalau nak makan
... kuat mengigau sekarang ni. tension dibuatnya. terganggu tidur mama
... suka pakai 'chut' (kasut) tak kira luar or dalam rumah
... tengah praktik pakai 'par' (selipar)
... suka kacau 'anak angkat' papa. sebab skang papa bela ikan tetra. kecik2 jer roper ikan ni. masa ikan emas dulu dia x berani sangat
... suka iklan Mayfirst, peel fresh, Olympus camera dan iklan2 yang ada nyanyi2
... suka tgk cermin. pastu sibuk cakap 'tik' (perasan cantik)

8 comments:

.:HalogAmora:. said...

rina, ini la dia penangan anak perempuan. cha2 siap pakai high heel lagi dlm rumah..haha

rina said...

kan... si mek ni segala benda beg even plastik bag pn dia bleh sangkut kat lengan pastu jalan kulu kilir... pdhal xde sapa ajar pn. aura dtg seniri...

maya said...

kakakka.. makin pandai mek nih..
comel je cakap ujung2..

KV said...

bab suka tgk cermin tu yg best nya! Eehehe

neta said...

hahaha.. comel aje! :)

iamja said...

tak lama lagi jadi mcm ryan la.. dah pandai bermain perasaan. over sangat..

rina said...

maya : auta pn pandai gak skang.

kv : camtulah anak pompuankan...

neta : hahaha

ja : nanti boleh main masak2 ngan ryan

wan said...

Mek ni mesti byk mulut nanti ni... anak aku dari dulu sampai la ani dok panggil abah je.. jgn laa mulut lambat cam luqman sudahhh...

aku rasa mek tu ikut mama dia, nak begaya jugak kakaka

 

Blog Template by YummyLolly.com