Pages

Monday, June 25, 2007

Lari Berganti-Ganti

Macam janji-janji plak. Tapi ini semua rezeki dari Allah SWT.


Larian berganti-ganti 16x9bulan telah dimulakan dengan


1. Yati - Dhia Syafiyah (29May05 / 3.75kg/ 3.43pm)

2. Has - Izz Hannah (18Feb06 / 2.4kg / 4.35am )

3. Hanis - Adam Hafiz (3Apr06 / 3.12kg / 12pm)

4. Ja - Muhammad Ryan (22May06 / 3kg / 4.30pm )

5. Y - Qaisarah Annur (4Oct06 / 3.4kg / 9.36pm)

6. Red - Nur Safiah Batrisya (17Jan07 / 3.57kg / 2.30am)

7. Rina - Wan Nur Auni Damia (17Jan07 / 3.05kg / 5.18pm)

8. Wan - Nur Insyirah (2Mar07 / 3.05kg / 7.36am)

9. Gee - Irdhan 'H' (22Jun07 / 3.92kg / 1.22pm)

10. Linda - InsyaAllah Baby Boy (EDD 25Jul07)

11. Maya - InsyaAllah Baby Girl (EDD 13Aug07)

12. Iza - TBA (EDD 21Aug07)

13. Azie - InsyaAllah Baby Boy (EDD 13Sep07)

14. Lin - InsyaAllah Baby Girl (EDD 13Sep07)

15. Elin - tengah warm up dengan jayanya. Auwww.

16. Tety - pelari simpanan. Maybe akan diturunkan ke padang pada tahun 2008 ;)

Ahli keluarga terbaru kami. Anak no. 3 Gee. Gambar ambik dari sini.

5 comments:

mama ja said...

Lepas elin.. lepas tety.. yati sambung balik. pas tuh mari kita tunggu yer.. hehehhe..

ummizz said...

hannah 2.4kg@4:35am :)

hanis said...

hahaha ooo inilah yg ko kolek information semalam. adoii aku lawak baca tety jadi pelari simpanan muahahaha

.:HalogAmora:. said...

fuh jauh lariannye nih he he anyway congrats to all of them..eh rina my SIL pun dah bersalin tau dpt bb girl.

wan said...

tak sangka aku sikit punya panjang lit lepas di list kang.. aku berangan nak masuk larian 100 meter taun depan tp sudah semestina tidakk nak jaga anak kecit hat dua nih pun nak meroyan.. jadi tangguhlah dan tangguh lagi..

tety next yr di disneyland hong kong!

 

Blog Template by YummyLolly.com