Pages

Wednesday, August 16, 2006

2-Digit

Adib Irfan dah melangkah satu tapak. Dia sekarang dah pandai tekan channel yang ada 2 digit. Channel 2 digit yang dia tau tekan... ch63 dan ch15. Kalau dulu setakat tekan no. 1-digit jelah.


Ni semua melalui pemerhatian dia masa kita duk tukar2 channel. Awal2 dia tertukar jugak. Kalau ch63... dia pegi tekan 3 dulu baru 6. Bagitau dia... tekan 6 dulu baru 3.

Tension tengok TV dengan dia sekarang. Dia suka betullah tukar2 channel. Nak2 sekarang, dia dah tau camana nak tukar channel kegemaran dia.



5 comments:

.:HalogamoRa:. said...

TU Blum tahu channel 61, 62 dah tau channel tu je la dia conquer.

tp kalau cha cha dpt remote abis channel 6 sume hantam...tgh syiok tgk tau tau dah tukar channel tamil adeiii...

rina said...

ch6 pun kegemaran jari dia gak... 61 & 62 dia blom teror sbb skang channel tu kitorang locked. hehehe.
kdg2 tension sbb main suka ati dia jer nk tukar2 channel. budak2 ni mmg suka main remote controlkan.

ontahsapo said...

yer la mana der denel 3 digit...

rina said...

ada.... channel utk radio kat astro. hehehehe

- tety - said...

spesen ngn ayah teh die... pening aku tgk tv time pogy ada kt umah... die ckp kena full utilised channel / tgk cerita yg ada...

 

Blog Template by YummyLolly.com