Pages

Thursday, May 06, 2010

melangkah ke hadapan

sedang menikmati kelazatan cupcakes dari aunty lin. kawan saya nan seorang ni sedang mengembangkan sayapnya menjadi pembuat cupcakes dan cheesetart yang berjaya.


semoga aunty berjaya.

6 comments:

sikudus said...

adib tak bkk bj sekolah lg..cikmek ngan beh ape tu?? cam comel je?? kalo dhia npk mesti dia nak jugak...

tq sbb sudi jd testimoni saya...

mrs.ecam said...

beriya bdk berdue 2 ngadap cupcakes 2 ek...msti sdap kn...heeeee

Maya said...

makan kek tak ajak pun.....

rina said...

lin : adib nk mkn dlm kete... aku x bagi, nanti abis sepah2. sampai jer rumah teruslah terkam. ayat ko psl cik mek tu aku kurang paham...(???)

mrs ecam : memang sedap. cheestart pun 3 bijik adib mkn.

maya : eh eh... jemputlah makan

lyein said...

rina - br pasan...beh = beg sandang dia tu...mana bli??/ comei

rina said...

tu bukan beg sandang. tu apa ek panggil, bouncer ke rocking chair ek utk letak baby dia tu. tp ada tali yg dia create jadikan benda tu mcm beg sandang.

 

Blog Template by YummyLolly.com