Pages

Monday, August 27, 2007

Langkah seterusnya

Damia tengah menajamkam skill merangkak. Sabtu & Ahad lepas asyiklah duk merangkak. Tapi kejap2 jelah. 2-3 langkah bergerak... dia terus buat aksi 'askar'.

p/s cubaan ke2 buat bubur nasi masih tidak berjaya. Dia masih tanak makan. Siap tutup rapat gusi dia. Geram ada... nak gelak pun ada. Dah panjang akal mek ni.

p/s Ateh yang buat frame kat atas tu.

5 comments:

ummizz said...

tahniah mek, semakin jauh la perjalanan dia.. mama pun makin penat la mengejar nnt.. hehe

kasutVincci said...

nestum yg dah siap tu dia makan dak?

kaezrin said...

rina...stop dulu bubur nasi for a while...bagi dier cool down nanti dlm 1-2 minggu try lagi..cuba pasta based plak...lps tuh blend...kdg2 suke budak2 nih...

rina said...

has - rasa2 akan kurus tak mama dia nanti. hehehe.

kv - nestum tak menang tangan nk suap. nganga cam anak burung jer. bubur nasi yang mama dia buat jer dia tanak.

elin - tulah hanis pun suh aku stop dulu. maybe dia blom ready nk mkn bubur nasi. ada resepi tak... nanti bg kat aku. buleh aku try.

- tety - said...

kalo danial lak, skang ni pun kekadang die tingin nk makan bubur ainna, terliur tgk ainna makan bubur nasik yg nenek buat...

 

Blog Template by YummyLolly.com