Pages

Tuesday, January 09, 2007

Apa Nak Dikata

Adib Irfan : Ayah Chik tanak kawan ngan boylah ma.
Mama : Naper plak...
Adib Irfan : Sebab boy bagi masalah kat Ayah Chik.

Muahahaha... ntah mana dia belajar pakai perkataan bagi masalah tu. Huhuhu. Macam2 dia sekarang. Kadang2 ayat yang keluar dari mulut dia buat kita ternganga dan garu kepala.


p/s Papa n mama akan sampai ke KLIA +/- pukul 8mlm malam ni. Tak sabar nak jumpa doang.


2 comments:

.:HalogAmora:. said...

Your parents sihat ke rina? MY PIL sampai monday morning... alhamdulilah sumenye sihat.

rina said...

my mum jelah yang duk batuk2 lagi tapi sore dah x serak sgt.... ayah i sihat. tp tulah syukur seme dah selamat sampai.

 

Blog Template by YummyLolly.com