Pages

Saturday, November 11, 2006

Gendang Gendut Tali Kecapi

Gambar masa bukak puasa dengan d whole family kat New Horizon Garden, Wakaf Che Yeh, Kota Bharu. Meriah.


Pukul 1.20pm... hari sabtu... aku kat ofis.

Terpaksa memunculkan diri kat ofis. Ada tender preparation utk submission hari Isnin next week. Nasib baiklah bukan tiap2 minggu... kalau tak jiwa kacau aku.

Petang ni ada 3 open house... 1 kat AU Keramat. Satu kat Bandar Baru Bangi. Dan satu lagi kat Damansara Damai. Dah ler tak sejalan... tengok jelah mana2 yang sempat pergi... kitorang serbu.

Besok pun ada 2 jemputan ke open house. Kat Bandar Sunway dan satu lagi aku tatau kat mana. Dah nak akhir2 Syawal... camnilah. Orang sibuk mengejar nak buat open house.


Kenyang perut suka hati.


3 comments:

kasutVINCCI said...

kenyang perut suka hati.;)

zino said...

zino pun baru balik dari openhouse ni.. tapi jauh le di luar kawasan..

Haariz's Mommy said...

tu belum campur jemputan kawin lagi.. dah nak cuti skolah ni..

 

Blog Template by YummyLolly.com