Pages

Monday, October 30, 2006

Mood Raya

Tahun depan insyaallah kaler tema UNGU plak.

Sorang jer takde dalam gambar ni... Boboy. Dia tukang ambik gambar. Dia tu memang pelik skit.

Mood raya masih tebal. Email pun banyak yang nak kena diselak2. Tulah bahana cuti panjang. Adib Irfan pun sibuk suruh aku cuti lagi.

Takpe lagi +/- 3bulan aku dapat cuti 2bulan. Cuti sakanlah nanti.

Jomlah raya... Hari minggu ni startlah bertandang ke mana2 open house.




5 comments:

- tety - said...

huhuh mmg BEST! meriah raya thn nih... gambo reramai tuh bleh print wt sz beso buh dlm frame... huhuh nxt yr raya ke-2 la baru aku jenguk kelate...

nxt yr aku nk g tempah baju awl2 lg.. kang x pepasal baju raya x siap lagik...

.:HalogamoRa:. said...

hijaunye..... apa apa pun janji sume happy.

Haariz's Mommy said...

ku lihat hijau....

Selamat Hari Raya.. :)

zino said...

salam kenal ..

selamat hari raya..

kasutVINCCI said...

meriahnya raya. Hijau lg.
Eh, kalau gitu, rina dah sarat lah yer?

 

Blog Template by YummyLolly.com