Pages

Wednesday, September 27, 2006

Jom Mulakan...

Malam tadi...

Mama : Boy nak buat birthday party nanti nak ajak sapa...??? (Dia pernah ajukan soalan nak buat party kat aku dulu)
Adib Irfan : Nak ajak kawan boy, kawan mama, kawan papa.
Mama : Kawan Boy sapa??
Adib Irfan : Ajiq, Danial...
Mama : Kawan mama sapa ek...???
Adib Irfan : Auntie... auntie... auntie.
Mama : Auntie mana???
Adib Irfan : Alah kawan mamalah... auntie yang pakai spek.
Mama : Kawan papa plak sapa..???
Adib Irfan : Uncle yang ambik gambar tu lah. (Kes dulu dia cakap uncle yang duk pegang kamera tulah ma)
Mama : Dah nak tergelak.
Adib Irfan : Mama dah dapat gaji???
Mama : Dah. Naper..???
Adib Irfan : Jom mulakan.

7 comments:

- tety - said...

bulan dobelas nih buleh la berpartttttyyyyyy eh... syok tuh

ontahsapo said...

eh dia ada sebut nak ajak uncle ontah tak...? ker kau lupa....

rina said...

tety : tu pun kalu aku larat ler... tgh tunggu masa jer tu

OS : jap aku rewind balik...

.:HalogamoRa:. said...

bila b'day adib ni? dah besar yek.

kasutVINCCI said...

wei..rancang sakan tu. Nanti jgn lupa publish gambor.;)

rina said...

halo : lambat lg bday dia... bulan doblas. ari2 duk tanya mama dh dpt gaji ke... nak wat happy bday.

kv : insyallah kalu larat bleh ler buat. kalu tak buat utk family terdekat jelah.

Haariz's Mommy said...

laa.. ingat nak mulakan apa tadi.. nak start buat b'day party la eh?

 

Blog Template by YummyLolly.com