Pages

Thursday, November 12, 2009

masa tak boleh cakap nak sangat dia bercakap



penat kalau tengok tv sama ini budak perempuan tau. dia akan utarakan soalan demi soalan sampailah dia berpuashati. selalunya yang menjadi soalan dia bertubi2 kalau ada adegan menangis. kenapa dia nangis. mana papa dia. mama dia mana. abang dia mana bla bla bla. langsung tak boleh nak kosentrate. ke laut ke lombong habis feel mama dibuatnya.


woweerina : abaikan rumah yang macam tongkang pecah. kejadian ini berlaku semasa papa bercuti dan bersenang lenang di rumah dengan anak2. sepah ler korang nak sepah... janji sebelum mama balik semua kena kemas.

6 comments:

Ms Lola said...

ya rina... tak larat nak menjawabbbbbbb. smpi hilang concentration

ja said...

mata aku memandang mek yang duduk atas kotak ikea hat pink tuh. sungguh bersopah santun sambil mengadap tv. hahahha..

MN said...

hahaha...nak concentrate pun payah, ye dok?

Anonymous said...

dulu kini dan selamanye.. saya sgt suka rambut damia..
pandai la dia dh tau nk relate story kt tv, icad blom lg. kalo tgk tv, tiru aksi hiak hiak tu terer la. then pgl ma.. mama.. mama suh tgk ape dia wat then mulut bising ckp ntah pape.

g

Anonymous said...

intan..mek duk atah ggapo tu?mek gak eh..kretip sungguh..:-)-nana-

rina said...

lola : kadang2 bisa jadi singa...

ja : box tu berisi selipar & kasut 2 beradik. abis dia punggah kasi berterabur... last2 dia duk tenggek atas tu

mrs noba : tension dibuatnya... lagi2 time tgk nur kasih. hahaha

g : bab aksi2 ni kasi kt abg dia. dia jenis pot pet pot pet

nana : box fm ikea

 

Blog Template by YummyLolly.com