Pages

Tuesday, September 04, 2007

Breeep... Breeep...

Temasya sukan 2007 telah selamat melabuhkan tirainya semalam pada pukul 4.39pm. Azie telah diumumkan sebagai peserta terakhir sampai di garisan penamat. Dalam masa tak sampai 3 hari aku dapat 2 orang 'anak sedara'. Sepasang pulak tu. Makin bertambah bilangan ahli keluarga kami.

Azie patutnya masuk OT pukul 6pm. Tapi dia request awal sebab dah tak tahan baby kat dalam asyik mengeras jer.

Tahniah aku ucapkan kepada Azie, Amri dan jugak Nana dengan kehadiran baby boy yang seberat 3.1kg

Note : Disebabkan temasya sukan 2007 mendapat sambutan yang hangat jangan tatau dah ada peserta yang telah isi borong untuk menyertai temasya sukan 2008. Huhuhu. Dalam masa terdekat akan ada lagi peserta yang akan menyusul. Tunggu dan lihat.

4 comments:

- tety - said...

alhamdulillah....
sume dah selamat. lg syok sbb dpt spasang.

khairulnorziana said...

jap nak kira anak2 buah MJ as at sept 2007. wahhhh dah 32 org... meriahhhh

hanis said...

32 org?? fuhhh meriah!
suspen mak nak hantar borang...gulpp

maisarah said...

Aku x dpt join marathon 08.. Mungkin marathon 14 nanti.. Hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com